Adventná súťaž COFFEEIN 2023

Peter Szabó - foto Peter Szabó
SCA roasting professional
COFFEEIN články 04.12.2023
Adventná súťaž COFFEEIN 2023

Milí kávičkári a priatelia, s radosťou vám oznamujeme, že od dnes (4.12.) štartuje naša adventná súťaž, ktorá trvá až do Vianoc a hrá sa o kávu a ceny v hodnote 1200 eur. 

V dňoch 8.,15. a 22. decembra vyžrebujeme po 6 výhier / dokopy 24 výhier /. 

ČO VYŽREBUJEME?

5x Dve 200g balenia čerstvo praženej zrnkovej kávy

3x Tri 200g balenia čerstvo praženej zrnkovej kávy

4x Štyri 200g balenia čerstvo praženej zrnkovej kávy

5x darčeková poukážka na kávu v hodnote 20 eur

2x darčekové balenie kávy COFFEEIN

2x predplatné kávy MINI /2x200g kávy na 6 mesiacov/

1x predplatné kávy MEDI /4x200g kávy na 6 mesiacov/

1x adopciu kávovníka v Hondurase, alebo Vietname

1x predplatné kávy MAXI /6x200g kávy na 6 mesiacov/


Výhry náhodne skryjeme v našom adventnom kalendári, ktorý postupne otvárame počas LIVE prenosov na Facebooku alebo Instagrame / o konkrétnej platforme Vás informujeme deň pred žrebovaním /. Počas jednej LIVE-ky otvoríme naraz 6 okienok. 

AKO SA VIETE ZAPOJIŤ DO SÚŤAŽE?

3-4 dni pred losovaním zverejníme jednu otázku zo sveta kávy alebo zo života našej pražiarne. V komentári stačí napísať, alebo si tipnúť správnu odpoveď a označiť osobu, s ktorou si najlepšie užívate šálku výberovej kávy. Platná je iba prvá odovzdaná odpoveď alebo prvý tip. Otázky zverejňujeme na Facebooku a Instagrame a môžete na ne odpovedať až do okamihu, kedy začneme žrebovať výhercov. Na každej z platforiem si možete odpovedať/ tipnúť samostatne a tak zvyšovať svoje šance na výhru (ale iba raz). Troch výhercov vyžrebujeme z odpovedí na Facebooku a troch výhercov z odpovedí na Instagrame. Účasť na jednom kole súťaže nevylučuje účasť na ďalších kolách súťaže.

KTO VYHRÁ?

V prípade odpovedí na konkrétne otázky vyhrávajú tí, ktorí odpovedali správne a označili osobu s ktorou by si dali šálku výberovej kávy. 

V prípade tipovania na otázky / ak na otázku je veľmi ťažko odpovedať presne, ako napr. koľko zŕn kávy obsahuje jedno konkrétne balenie :D/ vyhrávajú tí, ktorí boli najbližšie k správnej odpovedi z troch vylosovaných odpovedí a označili osobu s ktorou by si dali šálku výberovej kávy. 

Ak to nechcete nechávať na šťastenu, tak všetky naše kávy, darčekové balenia a poukážky nájdete na našom e-shope s kávou www.coffeein.sk

Celé znenie pravidiel súťaže si môžete prečítať na tomto linku

 

Ak ste pri čítaní tohto článku dostali chuť na kávu, tak navštívte náš e-shop s kávou www.coffeein.sk a vyberte si čersvto praženú kávu z celého sveta. Teraz so zľavovým kódom BLOG10 získate navyše aj 10% zľavu na celý nákup.