Gustoso, nový vietor vo svete kaviarní

Peter Szabó - foto Peter Szabó
SCA roasting professional
COFFEEIN články 08.12.2012
Gustoso, nový vietor vo svete kaviarní

Mnoho kaviarní na Slovensku nastolilo určitý priemerný štandard, ktorý ľudia začali akceptovať. Nemali totiž veľmi na výber a mohli sa rozhodnúť medzi zlou kávou alebo zlou kávou. O unudenej a arogantnej obsluhe ani netreba písať.

Na náš trh, našťastie, zavítal čerstvý vietor a v Nitre na Mostnej ulici č. 15 otvorilo Gustoso pod novým vedením. Ako dodávateľa kávy si vybrali nás a dali mi voľnú ruku v príprave kávového nápojového lístku, forme podávania kávy, servírovania kávy a vlastne všetkého, čo sa kávy týka. Tak sa stalo Gustoso našou 1. kaviarňou, ktorá na 100 % dodržuje našu víziu a program šírenia povedomia o kvalitnej káve.

Tam to ale nekončí. V Gustose pečú vlastné koláče, majú domáce limonády, kvalitné vína, a to najdôležitejšie: profesionálnu obsluhu.

Je zbytočné tu písať nejaké dlhé recenzie a chváliť. Stačí sa ísť pozrieť a užiť si svoj deň v tejto kaviarni. Takto by mala vyzerať a fungovať moderná kaviareň v 21. storočí. Pevne verím, že budete spokojní.

 

Ak ste pri čítaní tohto článku dostali chuť na kávu, tak navštívte náš e-shop s kávou www.coffeein.sk a vyberte si čersvto praženú kávu z celého sveta. Teraz so zľavovým kódom BLOG10 získate navyše aj 10% zľavu na celý nákup.