Káva nie je len čierna (fotonávod na prípravu kávového dezertu)

Z kávy sa pripravujú rôzne nápoje a zákusky. Dnes si ukážeme prípravu chutného tekutého dezertu, ktorý určite uľahodí každému. Príprave je veľmi jednoduchá a zaberie vám pár minút.
1. krok
Pripravíme si všetky suroviny a pomôcky a namelieme si čerstvú kávu. Pre tento dezert je dobré použiť kávu s čokoládovou chuťou ako je Honduras alebo Brasil Santos.
2. krok
Do 5 cl pohára vytlačíme 1 cl Pikniku.
3. krok
Opatrne nanesieme druhú vrstvu. Teda na Piknik natlačíme 1 cl Pikaa.
4. krok
5. krok
Kávu opatrne a pomaly prelejeme do pohára.
6. krok
Ozdobíme šľahačkou a vychutnáme si ho :-)
Nápoj môžete celý pomiešať, alebo jesť/piť každú vrstvu zvlášť. Každý mix vytvorí nové chute. Želám dobrú chuť a s výsledkom sa smelo podeľte na našej Facebook stránke :-)
Ak ste pri čítaní tohto článku dostali chuť na kávu, tak navštívte náš e-shop s kávou www.coffeein.sk a vyberte si čersvto praženú kávu z celého sveta. Teraz so zľavovým kódom BLOG10 získate navyše aj 10% zľavu na celý nákup.