8 skvelých tipov na darček pre kávičkára

Peter Szabó - foto Peter Szabó
SCA roasting professional
COFFEEIN články 11.11.2021
8 skvelých tipov na darček pre kávičkára

Vianoce sa nezadržateľne blížia a určite riešite dilemu týkajúcu sa toho, čo kúpiť vašim kamarátom, kolegom a najbližším pod stromček. Ak majú radi kávu, prípadne k nej majú blízko, tak je tento článok ušitý práve pre Vás. V našej pražiarni sme si pripravili niekoľko skvelých vecí, ktoré potešia každého kávomilca. Tak poďme na to: Čo by mohol byť vhodný darček pre kávičkára?

1. káva a predplatné kávy

Kávou nikdy nič nepokazíte. V našej pražiarni kávy ponúkame širokú paletu káv, chutí a typov pražení. Môžete napríklad darovať kávy, ktoré dostali zlaté hviezdy GREAT TASTE AWARDS. Ak hľadáte čokoládovejšie a tradičnejšie chute, začnite objavovať naše kávy na espresso. Ak hľadáte ovocnejšie a sladšie chute, tak vám môžem odporúčať kávy na filter. Obľúbený darček a služba je predplatné kávy, v rámci ktorého budete počas 6 mesiacov dostávať to najlepšie z našej ponuky. Stačí si len vybrať veľkosť balíčka a objavovanie káv vďaka predplatnému môže začať.

2. alternatívny kávovar a mlynček

Ak potencionálny obdarovaný básni o káve, ale ešte sa neodhodlal s ňou začať, možno je práve teraz ten pravý čas. Čo keby ste ako darček pre kávičkára vybrali to najlepšie náradie na prípravu kávy? Alternatívne kávovary zažívajú obrovský boom a nie náhodou. Sú lacné, príprava kávy cez ne je jednoduchá a výsledný nápoj chutí vynikajúco. Na prípravu kávy môžem smelo odporúčať aeropress, V60 aj chemex. Ak nemáte mlynček, tak porozmýšľajte nad niektorým ručným mlynčekom z našej ponuky. Môj tip (najlepší pomer cena/výkon) je Timemore C2.

3. adopcia kávovníka

Stavím sa, že aj vy poznáte človeka, ktorý „už má všetko“. No som si istý, že ešte nemá kávovník v Hondurase či vo Vietname. Náš projekt adopcie kávovníka je jedinečný a okrem toho, že obdarovaný dostane certifikát, bude dostávať aj fotky a videá z farmy + v júni 2023 dostane aj 2kg kávy z jeho kávovníka. Viac info sa dočítate tu: adopcia kávovníka.

4. darčekový set

Nechce sa Vám vyberať, kombinovať a vymýšľať čo áno a čo nie? Aj na to máme riešenie. Darčekové sety od nás sme poskladali tak, aby sme sa trafili do gusta väčšiny kávičkárov. Kávové sety, sety s kávovarom aj kávou, prípadne darčeková klasika - tričko.

5. poukážka

Jednoduchšie to už naozaj nejde. Naše darčekové poukážky na kredit v hodnote 20, 50 a 100 eur môžete darovať komukoľvek a kedykoľvek. Obdarovaný si následne nakúpi z nášho e-shopu presne to, po čom jeho srdce túži. Poukážky posielame v papierovej aj elektronickej podobe, takže si ich môžete kúpiť aj 24.12. a o chvíľu vám príde nový mail s poukážkou.

6. cascara (aj pre nekávičkára)

Čítate tento článok a hovoríte si, že by ste aj niečo pekné kúpili, ale nemáte kávičkára v okolí. Cascara je odpoveď. Cascara sú vysušené čerešne z kávovníkov. Príprava je veľmi jednoduchá, pretože ich stačí zaliať horúcou vodou a nechať lúhovať. Chuť je veľmi ovocná a sladká, pripomína šípkový čaj. Cascaru odporúčam ochutnať aj v tom prípade, ak máte ku káve blízko, ale ešte ste o nej nikdy nepočuli. Je to zázrak plný antioxidantov a vitamínov.

7. kniha o káve CESTA KÁVY - zadarmo

Toto je darček odo mňa pre Vás :-) Moja kniha CESTA KÁVY sa v tlačenej forma už vypredala (1000ks). Rozhodol som sa však, že ju sprístupním vo forme e-knihy. Stiahnuť si ju môžete zadarmo a čítať napríklad popri popíjaní kávy. Knihu môžete aj darovať. Stačí zadať e-mail obdarovaného, kam bude následne zaslaný link na stiahnutie knihy.

8. tričko COFFEEIN

Tak a sme na konci zoznamu. Ak vás doteraz nič neinšpirovalo, tak to možno zmenia naše tričká s vtipnými motívmi. Nájdete 3 verzie kávovarov a jeden bonus GOOD VIBES ONLY, ktorý vznikol na propagáciu pozitívneho myslenia. Verím, že toto posolstvo sa podarí šíriť aj vďaka tričku a našej káve.

Skvelá správa na záver. Od 1. decembra prebieha na našom e-shope akcia s názvom „šťastné a kávové“.

To znamená, že na každú objednávku nad 35 eur máte:

  • dopravu zadarmo

  • pribalíme darček - mix výberových orieškov

  • pribalíme ďalší darček - 100g Vianočnej kávy

  • a pribalíme ešte jeden darček - 5 eur kupón na ďalší nákup

Celú našu ponuku nájdete v e-shope www.coffeein.sk

 

Ak ste pri čítaní tohto článku dostali chuť na kávu, tak navštívte náš e-shop s kávou www.coffeein.sk a vyberte si čersvto praženú kávu z celého sveta. Teraz so zľavovým kódom BLOG10 získate navyše aj 10% zľavu na celý nákup.